نکات مهم در خرید فلوت کلیددار
مدل ها و برند های مختلف، اصطلاحات عجیب و تخصصی، فروشندگان مختلف و تردید بین خریدن فلوت نو و دست دوم، از جمله چالش هایی هستند که باید در هنگام خرید فلوت کلید دار به آن ها توجه کنید. اگر قیمت های متفاوت را نیز به این فهرست اضافه کنید، سردرگمی شما بیشتر خواهد شد. ما در این مقاله به 4 نکته در خرید فلوت کلید دار اشاره می کنیم.
1.در مورد برند های مختلف تحقیق کنید.
برند های زیادی هستند که آلات موسیقی تولید می کنند و مواجهه با اسامی مختلف ممکن است شما را گیج کند. اول از همه باید بگوییم که از برند های چینی نامعتبر دوری کنید. در ادامه بهترین بهترین برند ها را معرفی می کنیم:
- یاماها: یاماها شهرت زیادی دارد و در قبال پرداخت هزینه، کیفیت ساز تضمین شده است. البته مدل های بعد از سال 2010 کیفیت قبل را ندارند.
- پرل: پرل نام دیگری است که در هنگام خرید فلوت کلید دار به آن برخورد می کنید. فلوت پرل از یاماها گران تر است و فلوت دست دوم پرل کمتر پیدا می شود.
- ژوپیتر: این شرکت نیز مانند یاماها بعد از سال 2010 تغییراتی پیدا کرد و کیفیت فلوت ها دیگر مانند گذشته نشد. البته هنوز هم فلوت های ژوپیتر بادوام، قابل اعتماد و به صرفه هستند.
- امرسون: این فلوت ها مقرون به صرفه هستند و دوام نسبتا خوبی دارند. البته اگر فلوت را برای کودک خود می خرید، این مارک را انتخاب نکنید؛ زیرا در صورت انداخته شدن زیاد فلوت بر روی زمین، ساز ممکن است آسیب ببیند.
همانطور که اشاره شد یاماها و ژوپیتر دو برند برتر فلوت هستند که فروشگاه دلارام نیز برترین مدل های این دو برند را در بالاترین کیفیت عرضه می کند.
برخی از فروشگاه ها، فلوت های مارک خود را می فروشند. تجربه ثابت کرده است که باید از این فلوت ها اجتناب کنید. شاید در نگاه اول هزینه اولیه خرید کم به نظر برسد؛ اما عمر فلوت و هزینه های تعمیر آن در طولانی مدت باعث دردسر شما می شوند. همچنین صدای این فلوت ها اصلا مناسب نخواهد بود. برای بررسی چند مدل از بهترین فلوت های کلیددار ، کلیک کنید
2.اندازه مناسب را انتخاب کنید.
فلوت ها در اندازه های مختلفی تولید می شوند. فلوت هایی با سرساز عصایی برای کودکان و مبتدیان بهترین گزینه است. در این حالت کلید های فلوت کلید دار به بدن نزدیک تر است و نیازی نیست که برای فشار دادن کلید ها، بدن خود را به جلو ببرید.
اگر برای یک فرد مبتدی یک فلوت بزرگ و پیشرفته بخرید مانند این است که برای یک راننده تازه کار یک کامیون بخرید. آن ها با این فلوت هیچ چیزی یاد نمی گیرند و فقط پول خود را هدر خواهید داد. همچنین در هنگام نواختن دچار کمردرد و گردن درد می شوند و بعد از خرید فلوت کلید دار، از یادگیری فلوت دست خواهید کشید.
همچنین بسیاری از مدل ها مانند مدل یاماها JP011CH با سرساز عصایی و مستقیم فروخته می شوند و با پیشرفت نوازنده، می توان سرساز فلوت را به راحتی عوض کرد.
3.بهترین جنس فلوت را بخرید.
جنس بیشتر فلوت ها از نیکل با آبکاری نقره است. برخی از فلوت های متوسط و پیشرفته از نقره جامد، طلا و پلاتین ساخته می شوند. فلوت های چوبی نیز انتخاب خوبی نیستند. اگر به نیکل یا نقره حساسیت نداشته باشید، بهترین گزینه خرید فلوت های مبتدی است که بادوام و مقرون به صرفه هستند.
به تازگی در صنعت تولید ساز های موسیقی، خرید فلوت کلید دار پلاستیکی رواج پیدا کرده است که از نظر قیمت بسیار به صرفه به نظر می رسند. آن ها سبک تر هستند و نگهداری از آن ها آسان است. فلوت های پلاستیکی ممکن است به راحتی پاره شوند و ترک بخورند و بیشتر برای کودکان مناسب هستند.
4.انواع فلوت را بشناسید.
انواع فلوت عبارتند از:
- فلوت کنسرت یا کلید دار: فلوت کلید C که که برای نوازندگان مبتدی مناسب است.
- فلوت آلتو: فلوت کلید G که برای کسانی مناسب است که با فلوت کلید دار به خوبی آشنایی دارند و نواختن آن را یاد گرفته اند.
- فلوت باس: فلوت کلید C که برای نوازندگان متوسط و حرفه ای مناسب است.
در هنگام خرید فلوت این نکات را بررسی کنید.
- ببینید که فلوت صاف است یا نه. اگر بر روی فلوت یک انحنای جزئی نیز قرار داشت، از خرید فلوت کلید دار به این شکل اجتناب کنید.
- خیلی شل یا خیلی سفت بودن مفصل های مختلف فلوت نشانه بدی است.
- از فلوت های زنگ زده، دارای خراش بزرگ یا خوردگی و ... دوری کنید.
- تمام کلید ها را به آرامی فشار دهید و بررسی کنید که بین کلید ها و فلوت هیچ شکافی نباشد. همچنین کلید ها را به سمت پایین فشار دهید. آن ها باید به راحتی به پایین بروند و به محض برداشتن انگشتان، به عقب برگردند. (البته بعضی از کلید ها برعکس هستند). اگر فشار دادن کلید ها سخت باشد، بالا یا پایین رفتن آن ها سخت است.
- دور کلید ها به رنگ سفید، کرم یا زرد هستند. این آستر ها باید صاف باشند و هیچ حلقه سیاه یا ترکی بر روی آن ها نباشد. در هنگام سرویس فلوت می توان دور کلید ها را تعویض کرد؛ اما تعمیر آن ها خیلی برای شما هزینه خواهد داشت.
- همچنین باید اشاره کنیم که بسیاری از هنرمندن حرفه ای و هنرجویان با فلوت افست G (Offset G) راحت تر هستند و با آن می توانند به راحتی موقعیت دست خود را حفظ کنند. بسیاری از نوازندگان و معلمان کلاس خصوصی خرید فلوت کلید دار افست G را ترجیح می دهند.
جمع بندی
خرید ساز های موسیقی هزینه بسیاری برای شما دارد؛ اما اگر می خواهید نواختن یک ساز جدید را یاد بگیرید، ارزش خرید را دارند. بسیاری از فروشندگان ساز قیمت مناسبی دارند و بعضی از آن ها در بعضی موارد فلوت را با قیمت پایین تر یا لوازم جانبی دیگر می فروشند. تنها در زمانی باید به قیمت های ارزان اعتماد کنید که یک فروش ویژه با تخفیف پیدا کنید. اگر فلوتی را دیدید که قیمت بسیار پایینی دارد، احتمال چینی بودن آن برند بسیار بالاست و باید از خرید فلوت کلید دار چینی اجتناب کنید. همچنین می توانید ساز های دست دوم را با مشورت یک فرد متخصص بخرید.